Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миглена Ангелова показа гаджето

отпечатай новината

07.12.2017 17:31 | Видян 3808 пъти

Миглена Ангелова показа гаджето

Няколко месеца след като публично се обясни в любов към К. П., Миглена Ангелова разкри самоличността на мъжа зад инициалите. Новата муза на тв водещата е бизнесменът Кузман Примджанов.

Те дебютираха като двойка на светско парти. Примджанов, който е с 9 години по-млад от Ангелова, има и няколко изяви като актьор, сред които роля в италиански сериал.

Той възпитава син и дъщеря. Именно заради децата двамата се пазиха от зоркия поглед на папараците дълго време, пише монитор. За първи път Mиглeнa спомена любимия си в своята книга Искрено и лично за Големия VIP брат, вдъхновена от участието ѝ в риалити формата.

„Ha K.Π. – мoeтo вдъxнoвeниe, мoятa cилa, мoятa cлaбocт“., гласи посвещението към творбата.

Откакто е с по-младия от нея Кузман, Ангелова цъфти от щастие. В ръцете му влюбената журналистка се разтапя, а това не остава тайна за никой от обкръжението им.

След последния развод с четвъртия ѝ съпруг - охранителния бос Живко Чакракчиев, Дамата в червено с бурна лична биография като на холивудска знаменитост, се зарече никога повече да не сключва брак.

Като я знаят колко е влюбчива, близките на Миглена са готови да заложат, че няма да удържи на заканата си и то когато е до чаровник като Примджанов. Бизнесменът вече има един брак зад гърба си, но не живеел със законната си съпруга.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !