Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Destiny Quartet ни потапят в магията на Усещане за жена

отпечатай новината

11.12.2017 11:47 | Видян 1621 пъти

Destiny Quartet ни потапят в магията на Усещане за жена

Виртуозните грации от Destiny Quartet този път ни водят зад кулисите на бляскава фотосесия. Те се превъплътиха в ролята на модели, за да ни представят своята най-голяма страст напоследък – бижутата.

В новото си видео четирите дами представят оригинален прочит на Por una Cabeza – музиката  от кино класиката Усещане за жена. От кадрите виждаме очарованието, романтиката и изяществото на жената в цялата ѝ прелест.

Проектът е част от предстоящият албум с репертоар от произведения на класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви, с които Destiny Quartet носят очарование и абсолютен екстаз на публиката.

Виртуозните грации Лори, Гери, Звезди и Ивелина, които позират с бижутата West Gold and Silver отправят посланието, че всяка дама заслужава лукса да притежава качествени и достъпни бижута, които да носи със самочувствие и които да допълват индивидуалният ѝ стил.

Тяхната философия следва убеждението, че една от главните цели на едно бижу освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените ни и да ги предава от поколение на поколение.

За цялостната визия на видеото красивите дами се довериха на Искра Стоилова, популярна със своите оригинални арт концепции. Тя успява да постигне перфектната симбиоза между музика и мода, представяйки чаровните грации от Destiny Quartet в блясъка на романтичната женственост.

С визията си стилните дами отправят посланието, че женствеността е хармония, естественост и чувственост, а красотата на жената е по-истинска, когато идва от душата ѝ.

Този година е изключително успешна за грациите от Destiny Quartet, които събират музикалното многообразие от цялото земно кълбо, а техните амбиция и качества вече многократно са забелязани на редица международни сцени.

През юни четирите красавици станаха част от сериала Страсти в Тоскана и записаха музиката към четвъртия му сезон. Благодарение на саундтрака Rosso Mille Miglia, Destiny Quartet са забелязани от италианския композитор Riccardo Rossini и препоръчни лично от него за престижно събитие в Сирмионе, където бяха аплодирани от Флавио Бриаторе и легендарната певица Тина Търнър.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !