Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

4 часово Новогодишно парти за Мария Илиева в 7мия месец

отпечатай новината

11.12.2017 15:21 | Видян 1961 пъти

4 часово Новогодишно парти за Мария Илиева в 7мия месец

Макар че е в напреднала бременност и очаква появата на първото си дете след новогодишните празници, поп певицата Мария Илиева не се притеснява, че може да го роди на сцената. Терминът на бременната в седмия песец поп звезда е в началото на февруари, а малко преди това тя ще се вихри на елитно парти, пише "Уикенд".

Навръх Нова година, на 31 декември, изпълнителката на „Стерео стая” има 4-часово участие в новогодишната програма на бургаски хотел заедно с колегата си Любо Киров. Тъй като се чувствала добре, Мария все още обикаляла по участия в късните часове на деня.

40-годишната певица гордо пъчела огромния си корем и демонстративно показвала годежния си пръстен на лявата си ръка докато пее. На 1-ви ноември Мария участва в мюзикъла „Оркестър без име” в зала „Арена Армеец”, където играе ролята на певицата Ваня, изпълнена в оригиналния филм от актрисата Мария Каварджикова. Според източници от музикантския бранш, само мит се оказали слуховете, че бащата на детето й е от заможно семейство.

27-годишният студент Георги Михайлов yчел в Бpюĸceл, но наскоро се е върнал в родината си заради бременността на Мария. Тя обаче планирала раждането да е в Брюксел. Имeннo там, нa eднo oт yчacтиятa нa Илиeвa, двaмaтa ce зaпoзнaли. A мaлĸo cлeд тoвa ce залюбили. Гeopги ce влюбил дo пoлyдa в извecтнaтa ĸaĸичĸa, а съвсем скоро любовта му с певицата ще даде своя плод. Младокът й предложил брак, но двамата планирали да минат през гражданското едва след раждането на първородния им син.

Неотдавна певицата за пореден път шокира пуританите с последното си завоевание на любовния фронт. След като едногодишната й връзка със звездата от „Х Фактор” Наско Колев се разпадна с публичен скандал, 18-годишният певец започна открита война с нея.

Тийнейджърът се оплака, че като негова негова продуцентка, зарязаната Мария го е натирила от фирмата си и всячески се опитвала да пречи на развитието му като музикант. Тя пък не страда дълго и се залюби с друг младок – бащата на детето й, който е с 13 години по-млад от нея. Преди това слуховете я свързваха с 29-годишния актьор Иво Аръков и с неговия набор - хитмейкъра Криско.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !