Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Миглена Ангелова си навлече гнева на хиляди

отпечатай новината

13.12.2017 11:52 | Видян 1599 пъти

 Миглена Ангелова си навлече гнева на хиляди

Миглена Ангелова плесна страхотен шамар в лицето на всички неканени гости във фейсбук страницата си, пише в. "ШОУ".

Тя разясни разликата между това кога човек има право да дава мнение и кога това не е добра идея. И за минути предизвика вълна от коментари. „Хм, по повод „всеки има право на мнение“ да разясня нещо: не, не е така. Идиотите нямат право на мнение! Право на мнение има компетентният човек“, отсече Дамата в червено. И продължава:

„По отношение на колбасите, салатите и попарите – право на мнение има всеки, който ги е ял в достатъчно количество и не от един вид. По отношение на дамските превръзки „право на мнение“ имат жените, които са ги ползвали, и специалистите от двата пола, които се занимават с производството им. По отношение на моя живот, право на мнение имат постигналите и задържалите какъвто и да било успех през живота си. И не само, но поне това. Некомпетентните идиоти нямат право на мнение.
А на стената ми пък изобщо не си бутайте носове с надеждата, че имате „право на мнение“ – нямате го. И ще бъдете тутакси блокирани, при това с голямо удоволствие от моя страна. В живота ви търпя достатъчно, защото пълзите навсякъде и почти никой не пръска срещу вас, но тук, в т.нар. виртуални пространство, мога да ви блокна и го правя винаги, когато ви забележа.

Накратко: къш от стената ми, ходете да мрънкате за правата си на други стенички“.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !