Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Заплашваната Нелина в паника: Маниакът стана още по-агресивен

отпечатай новината

02.01.2018 12:02 | Видян 4048 пъти

Заплашваната Нелина в паника: Маниакът стана още по-агресивен

Животът на Нелина от Дийп Зоун проджект е станал истински ад след като Господари на ефира разказаха в национален ефир историята със сексуалния маниак, който я тормози вече 4 години. Вместо да спре с атаките си, перверзникът продължава още по-агресивно да я напада, научи седмичник от нейни близки.

Представящият се като Емил Марков психопат даже твърди, че певицата е имала връзка с дознателя, който е провел разследването по жалбата ѝ срещу него. Според него, тя е напуснала страната.

20-годишната изпълнителка се оплака в национален ефир, че системно е преследвана, заплашвана и обиждана от мъж, който може да ѝ бъде баща. Всичко започва през 2013-а, когато е едва на 16 години и участва в Х Фактор. Преследвачът ѝ по онова време е на 43. Оттогава досега той препълва профилите ѝ във Фейсбук с перверзни и агресивни коментари, които превръщат в кошмар живота на момичето.

То опитало да се защити, искайки съдействие от органите на реда. Но дори и те се оказват безсилни пред агресора, който знае къде живеят и Нелина, и семейството ѝ в родния на певицата Казанлък и вече тормози не само нея, но и всичките ѝ близки.

Вероятно заради безизходицата, Нелина се обръща към Господари на ефира. Това обаче май ще се окаже грешка. По данни на Уикенд от деня на снимките на репортажа е започнал истинският ад в живота ѝ.

Тя вече не може да излезе спокойно на улицата. Агресията на маниака станала толкова неконтролируема, че се наложило да се крие не само от него, но и от целия свят. Доказателство са думите му, които той публикува на нейната Фейсбук страница веднага след като е сгащен от репортера Боби Ваклинов. Това става седмици преди излъчването на репортажа.

„Разбрах, че си в Англия при онзи мулат. Е, когато една певица остане без участия (логично) в родината си, има много свободно време да пътува. Нелси, ако не знаеш, за всеки случай да ти кажа, че Република България, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия имат спогодба за екстрадиция. Срещу теб и други хора има внесен сигнал в Софийска градска прокуратура, която трябва да провери цялата дейност по преписката на Районната прокуратура и СДВР. При доказан опит за набеждаване пред орган на властта те грозят от една до шест години лишаване от свобода”. Това пише представящият се за Емил Марков маниак.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !