Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Никол вдига трета сватба

отпечатай новината

09.01.2018 14:25 | Видян 1569 пъти

Никол вдига трета сватба

Никол Кидман и Кийт Ърбан имат един от най-здравите бракове в Холивуд и изглежда са решили да отпразнуват този факт с още една сватба, пише сп. New Idea. Медията твърди, че съпрузите планират интимна сватба в семейното имение по-късно тази година.

„Те смятат да се венчаят отново под любимото дърво на Никол. Венчавката ще бъде много интимна и вероятно ще бъде придружена от дълъг обяд“, коментира източник пред списанието.

По думите му, Кидман много искала дъщерите ѝ от Кийт – Съндей Роуз (9) и Фейт Маргарет (7) да се включат в церемонията и дори да я съпроводят до олтара.

Новината идва седмици, след като актрисата бе забелязана с нов годежен диамантен пръстен, който има повече камъни. Предишното бижу на звездата бе на марката „Картие“ и бе на стойност от 50 000 долара.

Никол и Кийт се ожениха през 2006 г. в Сидни. Сред гостите тогава бяха Ръсел Кроу, Хю Джакман и Наоми Уотс. Сестрата на актрисата – Антония, бе кума, а 13-годишната дъщеря на Кидман от брака ѝ с Том Круз Изабела бе сред шаферките.

Източник: Tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !