Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гуинет Полтроу официално потвърди годежа си

отпечатай новината

09.01.2018 14:41 | Видян 2441 пъти

Гуинет Полтроу официално потвърди годежа си

Гуинет Полтроу потвърди годежа си с продуцента Брад Фалчък, като двамата позираха за първи път заедно на корицата на сп. Goop.

“Чувстваме се изключително щастливи, че достигнахме заедно този момент в нашия живот, в който колективните ни успехи и провали могат да служат за изграждането на една здрава и щастлива връзка,” сподели двойката под поста с кадъра, който публикуваха в Instagram. На снимката двамата са прегърнати, а Гуинет деликатно е скрила лявата си ръка зад главата на любимия си и не се вижда годежния пръстен.

Полтроу и Фалчък са заедно от 2014 г. Те започнаха да се срещат малко след като актрисата се раздели със съпруга си – музиканта Крис Мартин. От година има слухове, че Брад и Гуинет са се сгодили, след като на парти актрисата представила Брад като свой годеник. През ноември 2017 г. отново плъзнаха слухове, че двамата са се сгодили, но потвърждението дойде едва сега.

Двамата имат по един неуспешен брак за гърба си и по две деца от бившите си партньори. Гуинет има дъщеря Епъл и син Моузес. Брад също има две деца от брака си със Сюзън Бикиник – Изабела и Броуди.

източник: missbloom.bg


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !