Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ед Шийрън се сгоди

отпечатай новината

22.01.2018 12:01 | Видян 1624 пъти

Ед Шийрън се сгоди

Британският хитмейкър Ед Шийрън издаде, че се е сгодил за финансовата консултантка Чери Сийборн. Предложението 26-годишният певец отправил преди месец, но чак сега разкри щастливата новина пред феновете си с кадър в Инстаграм.

„Сдобих се с годеница точно преди новата година. Много сме щастливи и влюбени и нашите котки също се радват“, гласят думите му към снимката.

Бъдещата съпруга на изпълнителя на Shape of You е от родния му град Съфолк и дора са учили в една гимназия, но след това тръгват по различни пътища.

Съдбата ги среща отново през 2016 г. в Ню Йорк. Наскоро Шийрън сподели, че любимата му е вдъхновила текста към песента Perfect.

Междувременно певецът се готви за дело. Австралийските композитори и продуценти Шон Кери и Бо Голдън заведоха иск срещу него за плагиатство в ролята му на автор на песента The Rest Of Our Life.

По думите на Кери и Голдън, The Rest Of Our Life е копие на тяхната When I Found You от 2014 г.

„Приликите могат да бъдат забелязани дори от обикновен слушател“, обясняват австралийците.

През октомври миналата година талантът от Съфолк сключи извънсъдебно споразумение и за песента си Photograph, пише монитор. Претенция към правата на парчето тогава прояви Мат Кардъл, който искаше обезщетение в размер на 20 милиона долара.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !