Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Санса покани Аря за шаферка на сватбата си

отпечатай новината

23.01.2018 17:05 | Видян 2121 пъти

Санса покани Аря за шаферка на сватбата си

Актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия зрител по света като Санса Старк от Игра на тронове, покани екранната си сестра Мейзи Уилямс за шаферка.

За учаситето си в сватбата на 21-годишната британка и певеца Джо Джонас чаровното миньонче издаде в интервю пред Radio Times, пише монитор. На въпроса дали наддава за шаферка, Уилямс извика „Аз вече получих ролята!“.

Тя издаде още, че планирането на сватбата ще започне след края на снимките на кървавата сага, чийто последен сезон ще излезе през 2019 г.

„Чакаме да приключат снимките за да се заемем, но мисля, че вече е позволила на сърчицето си да се чуди и мечтае“, допълни Мейзи.

Искрите между Търнър и Джонас пламнаха през 2016 г., а решението си да се разходят до олтара те обявиха с публикация на еднакви снимки в Инстаграм миналия октомври.

„Аз казах да“, написа червенокосата красавица под кадър, в който дланта ѝ почива върху ръката на американския тийн идол. Естествено, цялата символика на посланието е събрана в разкошния ѝ пръстен, а първата знаменитост, която ги поздрави в социалните мрежи, бе братът на Джо Ник Джонас: „Честито на брат ми и на бъдещата ми снаха! Обичам ви и двамата толкова много!“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !