Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гущеров бяга на Малдивите след ареста

отпечатай новината

26.01.2018 16:30 | Видян 2873 пъти

Гущеров бяга на Малдивите след ареста

Срещите с полицията от последните дни няма да провалят плановете за годеж на Християн Гущеров. Синът на бившия БПС депутат Добромир Гущеров бе привикан в 6-о РУП, но не като арестант или обвиняем, а като свидетел в свада между две компании и последвала гонка с автомобили на път към Бояна.

Никой от двете компании не е подал жалба и затова няма да има разследване за свадата. Въпреки разправиите около инцидента приготовленията за годежа му с плеймейтката Светлана Василева продължават. Той ще се състои пред 70 души в изискан столичен ресторант на 28 януари.

Между годежа и сватбата, която е планирана за лятото, годениците планират романтична почивка на Малдивите, научи Ретро. Това е голям жест на Гущеров спрямо Светлана, коментират в обкръжението им. Докато бе женен за фолкпевицата Мария, милионерският син така и не я заведе на нито една ваканция извън България.

Иначе Християн Гущеров може да остане за 2 години без книжка. Причината за строгата санкция ще е отказът му да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици.

Според последните промени в закона, ако откажеш да дадеш алкохолна проба, санкцията е солена – 2 години без книжка и 2000 лева глоба. Сумата обаче може да набъбне, защото Гущеров е ударил и друга кола, а това е още едно провинение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !