Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Калин Терзийски изтрезня

отпечатай новината

29.01.2018 13:44 | Видян 1445 пъти

Калин Терзийски изтрезня

Калин Терзийски, който нашумя не само с романите си, но и с пиянските си изцепки и любовните си драми, вече е нов човек. Щом написал най-новата си книга „Разкажи ми” той се заклел да приключи с алкохола и засега удържа на обещанието си. Тези дни папараците на „Уикенд” го снимаха свеж като краставичка в столичния градски транспорт. В понеделник следобед 47-годишният автор си бъбреше пред Централни хали със случаен минувач.

Калин беше в отлично настроение, което се дължеше на факта, че от няколко седмици не беше близвал нито вино, нито водка, нито дори бира. Той дори пускаше находчиви шеги пред събеседника си, с които развеселяваше и околните. След като разговорът на двамата мъже приключи, Терзийски се отправи с бодра стъпка към Централната софийска баня. Но не защото смяташе да си налива оттам минерална вода, а за да се качи на трамвай от намиращата се в близост спирка.

С мотрисата по маршрут №22 творецът се лашкаше близо 20 минути и стигна почти до края на града. Той подмина стадион „Герена” и слезе в квартал „Левски”, след което продължи пеша към новопостроена къща. В сградата влезе, сякаш е негова – без да почука на вратата и да сигнализира собствениците й за пристигането си. Отминалата 2017 година бе особено критична за нашумелия писател. Тогава той се раздели с актрисата Елен Колева, с която имаше бурна връзка.

Зарязан от красавицата, Калин влезе в най-тежката фаза на алкохолизма си и започна да дава интервюта, в които обявяваше, че скоро ще умре. Впоследствие се наложи да го лекуват и в болница, тъй като сърцето му не издържа на запоите и изпадна в прединфарктна ситуация.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !