Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Мария, Лорена и Фики се събират за специално парти

отпечатай новината

13.02.2018 17:11 | Видян 1547 пъти

Мария, Лорена и Фики се събират за специално парти

Почитателите на Мария, Лорена и Фики ще имат щастливата възможност да ги видят на живо заедно на грандиозен концерт в столичния клуб-легенда Биад на 16 ти февруари. След силните участия на Гъмзата, Лили, Борис Солтарийски и Преслава идва ред тази седмица и на едно невероятно трио - Мария, Фики и предизвикателната Лорена.

Мария ще се качи на сцената гордо с най-новата ѝ продобивка Секс символ на десетилетието. За другият сексимвол от мъжката половина Фики по който тийнеджърките припадат на негови участия, въпреки, че очаква бебе от своята съпруга, ще предизвика небивал интерес към необвързаните девойки.

Лорена пък, която е дъщеря на Орхан Мурад, и изгря в публичното пространство на 14 години, се гордее с определението - "двойничка на Галена". Определено триото от секссимволи ще предизвика огромен интерес в сива и скучна нощна София. В зоната за релакс ще бъдат посрещнати с плата от плодове и изискани мезета от Италия, за да се почустват като истински звезди.

"Поканихме любимците на България, защото нашите гости ги обожават, харесват ги, веселят се", споделя собственика на клуба Димитър Иванов.

На 16 ти февруари тримата емблематични изпълнители до ранни зори ще извисят глас от сцената на клуба с история. Веднага на следващия ден 17 февруари Камелия ще завладее с присъствието си Biad в компанията на своя купонджийски духов оркестър  Виво Монтана. Константин пък поема романтично щафетата за Деня на влюбените. Калина Шопова - Ася от София ден и нощ, футболиста Слачо Тошев, Жана Янева, Атанас Лазаров са само една малка част от популярните личности запазили си места в клуба.

Определено в седмицата на любовта от екипа на клуба няма да спира с изненадите и предизвикателствата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !