Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Емануела с коментар по темите: Бременна ли е, скарана ли е с Галена и за новата си любов

отпечатай новината

14.02.2018 10:14 | Видян 3013 пъти

Емануела с коментар по темите: Бременна ли е, скарана ли е с Галена и за новата си любов

В откровено интервю топ пайнерката Емануела говори за любимия си Мартин, отговаря на въпроса дали е бременна и дали е скарана с колежката си Галена.

За Мартин певицата разказа, че двамата се познават от близо 17 години – още преди да стане известна. Връзката им е започнала първоначално на майтап, който е прераснал в нещо много сериозно и красиво.

Емануела отрече слуховете, че чака трето дете. През два месеца медиите писали, че тя очаква дете, а всъщност я улавяли, когато е в прилепнали дрехи преди месечния ѝ цикъл, когато подуването на корема е съвсем естествено явление. „В момента не мисля да раждам отново“, отсича брюнетката пред в. Шоу.

Колкото до въпроса дали се е помирила с бащата на втория ѝ син – Димитър Динев, Емануела е категорична:

„Какво значи помирение, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко трудно може да се нарече по този начин, но се опитваме да имаме някакъв нормален тон пред детето. Синът ми е при мен, имаме споразумение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и извън това още няколко пъти, но като че ли насилствено.

Оставила съм Мити сам да прецени във времето какво е направил баща му и дали иска да има контакт с него. Вече ми е досадно да говоря за Димитър, защото не ме интересува. Аз съм такъв човек, че когато продължа живота си напред, миналото все едно не се е случило. Даже ми е странно, че изобщо сме имали някакви отношения“.

Емануела разкрива и дали е скарана с колежката си Галена заради прословутите им еднакви ботуши, както напоследък доста се спекулира: „Никога не сме се карали с Галена за такива глупости. Напротив, страшно много уважавам колежката. В добри отношения сме, само в медиите ни преписват някакви интриги. Нито аз, нито тя обръщаме внимание на такива глупости.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !