Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Задава се грозна война за наследството на Джони Холидей

отпечатай новината

15.02.2018 16:25 | Видян 2436 пъти

Задава се грозна война за наследството на Джони Холидей

Кланът Холидей - в люта битка за наследството на Джони Холидей. Два месеца след неговата смърт, паметта му може да бъде опорочена. Причината се крие в решението на рок певеца да лиши от наследство биологичните си деца – Давид Холидей, от брака му със Силви Вартан, и Лаура Сме от съюза на Джони с Натали Бай, съобщава Нова телевизия. В завещанието Джони посочва като единствен наследник на богатството и артистичните си права своята последна съпруга Летисия.

Нещо повече – в случай на преждевременна смърт на Летисия, състоянието ще стане притежание на Жад и Джой, които двойката осинови от Виетнам. Скандалът избухна в понеделник, когато Лаура публично заяви, че ще оспори в съда завещанието на баща си. Плътно до своята полусестра застана и Давид, който също ще търси правата си на наследник по съдебен път.

В Instagram Лаура публикува обща снимка с Давид, която за кратко събра близо 50 000 харесвания и подкрепящи коментари. „Бих предпочела тази история да остане само в семейството, но за съжаление, в нашето семейство е така”, написа в своето съобщение Лаура, която коментира решението на покойния си баща като „смайващо и болезнено”. Френското законодателство не позволява лишаване от наследство на родни деца, но завещанието на Холидей е направено в Калифорния, където законите в тази посока са доста по-гъвкави.

Изтъкнати френски адвокати вече изразиха мнение, че съдебната битка на първородните деца на Холидей е предварително обречена. Във Франция дори най-верните фенове на Джони недоумяват как е възможно певецът да е взел подобно решение. Мнозина дори отправиха злостни обвинения към Летисия, според които последната жена на певеца е манипулирала мнението на съпруга си, възползвайки се от негово състояние на слабост.

Източник: БЛИЦ

Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !