Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Рапърът Flex и танцьорът BallaN пускат Верен на мен

отпечатай новината

20.02.2018 15:33 | Видян 1005 пъти

Рапърът Flex и танцьорът BallaN пускат Верен на мен

Нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването Фермата, представиха пред меломаните съвместния си проект, озаглавен Верен на мен.

В него те призовават хората да не предават себе си, да свалят маските и да бъдат такива каквито са, защото само тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

„Да бъдем себе си е важно, не само защото всички останали роли са заети, а защото това е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим твърде дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем вечно, а ако сме достатъчно честни ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си“, споделя рапърът Flex.

Във видеото специално участие взима танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на Фермата. Хип-хоп танцьорът и влогър, известен под псевдонима Ballan печели прозвището „българския Джъстийн Бийбър“ заради приликата с неговия стил, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния вот на финала той е класиран на първо място.

Именно във Фермата Flex забелязва Калоян, който го впечатлява с непринуденото си поведение и достойното си представяне. Рапърът решава да го покани да се включи във видеото на Верен на мен, а хип-хоп танцьорът харесва проекта и приема да стане част от него.

Верен на мен е по музика на Flex, по текста работи заедно с D-zasta, а видеото е заснето от режисьорът Радостин Събев – Шошо. Проектът е представен в канала Kartelarecords.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !