Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Меган и Хари канят 2 640 души на сватбата си

отпечатай новината

05.03.2018 09:13 | Видян 2278 пъти

Меган и Хари канят 2 640 души на сватбата си

Принц Хари и Меган Маркъл ще отворят вратите на замъка Уиндзор за 2 640 “обикновени хора”, които ще видят пристигането на булката и младоженеца в сватбения им ден.

Двойката сподели нови подробности за сватбата си, разкривайки, че искат всички “да се чувстват като част от тържествата”.

“Принц Хари и г-ца Меган Маркъл заявиха, че искат техният ден да бъде организиран така, че да позволи на членовете на обществеността да се почувстват като част от тържествата. Тази сватба, както всички сватби, ще бъде момент на щастие, което ще отразява характера и ценностите на булката и младоженеца,” се посочва в официалното изявление на двореца Кенсингтън.

Сред поканените ще бъдат доброволци, членове на благотворителни организации, ученици, членове на кралската фамилия, жители на Уиндзор и на църквата “Сейнт Джордж”. Гостите извън списъка с официални лица ще получат достъп до Уиндзорския дворец и ще могат да наблюдават отблизо пристигането и отпътуването на кралската двойка. Те ще могат да виждат самата венчавка на огромни екрани, които ще бъдат разположени в градините на Уиндзор.

Двойката вече заяви категорично, че иска да бъде максимално близо до своите почитатели на сватбения си ден. За целта двамата ще направят обиколка с открита карета, за да поздравят събралата се тълпа. “Надяваме се, че това кратко пътуване ще даде възможност на повече хора да се съберат около Уиндзор и да се насладят на атмосферата на този специален ден”, споделиха от Кралския двор.

Едва 800 души обаче са поканените на самата церемония на 19-ти май в църквата “Сейнт Джордж” в Уиндзор и след това на приема.


Източник: missbloom

Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !