Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Маргина стана кум на Ирена Милянкова

отпечатай новината

08.03.2018 15:56 | Видян 3037 пъти

Маргина стана кум на Ирена Милянкова

Бившият модел и актриса Ирена Милянкова се е омъжила за брокера на луксозни недвижими имоти Никола Чолаков.

Щастивото събитие преминало в тесен семеен кръг от 20 души. Бившата половинка на Ирена и баща на 4 от децата й  - Росен Чолов, не е бил сред поканените. Чолата научил, че Милянкова се е задомила пост фактум.

Според запознати, лично бившия сикаджийски бос Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, е кумувал на сватбата на семейство Чолакови. Именно той се намесил при раздялата й с Чолата, тъй като бившата половинка на Ирена минавал за един от най-близките хора на братя Маргини. Милянкова получила уверението на Големия Маргин, че Чолата няма да й създава никакви проблеми в бъдеще. За да избегнe нашествието от папараци, Милянкова станала г-жа Чолакова в съседна Гърция. Южната ни съседка е любимата им дестинация.

Съпругът на синеоката красавица е баща на петото й дете – Виктория, която се роди преди 2 години. С раждането на момиченцето хлапетата в семейството им станаха 7 на брой, тъй като от предишни свои връзки Чолаков също има 2 деца. През януари Съни от хитовата крими поредица „Под прикритие” стана брокер на месеца във фирмата за недвижими имоти, в която работи. Многодетната майка се запали по бизнеса покрай новия си мъж, с когото са заедно от 4 години.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !