Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Мариана Векилска тръгва на бокс при Кобрата

отпечатай новината

11.03.2018 09:01 | Видян 2403 пъти

Мариана Векилска тръгва на бокс при Кобрата

Възхитена от срещата си с европейския шампион по бокс Кубрат Пулев е водещата на Тази събота Мариана Векилска. Телевизионерката интервюира наскоро Кобрата, а разговорът им край ригна в залата му Би Ти Ви излъчи миналия уикенд.

Преди срещата си с Кубрат Векилска не скрила пред колежките си, че е малко притеснена, тъй като не се познава лично с Пулев. Инструкциите на редакторките в репортажа ѝ за боксьора да заформи лек спаринг с него сериозно изплашили Мариана.

Тя искрено съчувствала на колегата си, поискал същото нещо от Пулев преди време. Експериментът му струвал месец с гипс на крака. За късмет на Векилска, Кобрата ѝ уйдиса за безплатен урок пред камерите, но бе максимално внимателен към нея и водещата оцеля до края на интервюто.

Векилска толкова се поддала на харизмата на Пулев, че се заканила от следващия месец да стане клиентка на залата му, пише Ретро. От известно време Мариана практикува бокс, а за наученото при настоящия ѝ треньор Кобрата лично я похвалил. С подходящия хранителен режим и с тренировките, водещата смъкна близо 25 килограма за няколко месеца.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !