Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гери-Никол къса договора с Като две капки вода

отпечатай новината

14.03.2018 13:02 | Видян 2613 пъти

Гери-Никол къса договора с Като две капки вода

Гери-Никол е най-проблемната участничка в Като две капки вода – всички са вдигнали ръце от нея, научи пикантните подробности Галерия.

Поведението на прохождащата звезда е нетърпимо.

„Повече не мога да издържам, край – късам договора и напускам“, заплашила тя. От самия старт на шоуто певицата не успява да се справи с конкуренцията и непрекъснато е на нож не само с журито, но и с останалите си колеги. Първа си изпати Софи Маринова, която беше залята от злобата на Гери-Никол.

Похвалите за ромската перла разяриха младата „кралица“ и тя ѝ вдигна скандал зад кулисите. Софи преглътна унижението и започна да страни от блондинката, която по всичко личи, че се е взела много на сериозно. Вместо да докаже умения на сцената обаче, каквито претендира, че има, тя се чуди какви капризи да върти на организаторите на риалити предаването.

„Ту млякото ѝ горещо, ту пък друго нещо. Гери-Никол не харесва нито образите, в които я карат да се преобразява, нито оценката, която ѝ дават впоследствие. Тя се държи като нахакано и невъзпитано хлапе, а тук се иска поне минимална дисциплина и характер!“, обсъждат я останалите изпълнители.

Последната изява на Гери-Никол като Тина Търнър беше на ниво, но тя беше в трепетно очакване от реакцията на Фънки. За да пресече евентуалната критика и от страх, Гери-Никол реши да се подмазва и го целуна.

Очевидно не искаше повече да търпи унижения в ефир. Скандалната певица е твърдо решена да намери начин да се вдигне на по-достойно място в класацията. Явно е готова и с женски номера да превзема журито, а това никак не се нрави на другите дами в Като две капки вода.

Засега твърдата фаворитка е Русата Златка, която успя да очарова всички с танци, усмивка и певчески способности. Гери-Никол ѝ е вдигнала мерника и на нея, но още не смее да се заяжда очи в очи, защото плейметката едва ли ще ѝ търпи номерата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !