Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Златка Райкова: Научих се да преброя до 10, преди да говоря

отпечатай новината

28.03.2018 12:20 | Видян 2738 пъти

Златка Райкова: Научих се да преброя до 10, преди да говоря

Да избягаш от клишетата, когато си една от най-известните Мис Плеймейт изобщо, не е лесна работа. Златка Райкова обаче изглежда има потенциала да се справи.

Русата звезда от последния сезон на Като две капки вода този месец изгрява на корицата на най-голямото светско списание у нас.

За ОК! Златка се преобразява в кино дива в стила на стария Холивуд. Но по-интересното е да надникнем в нейното ежедневие и да научим как се е променила от времето след прословутия конкурс на Playboy – от онова време, в което тя шестваше по телевизиите и клюкарските сайтове като нахакана и даже заядлива руса и силиконова мъжемелачка, която не си мери приказките. Напротив, на въпроса какво работи тя гордо заявява: “Аз работя Златка!”.

“Аз винаги съм била безкомпромисен човек. Да закъснееш за среща с мен? Бях в състояние да отпиша някой от живота си за подобно действие. Започнах да работя върху тези си недостатаци и това даде резулат. Позволих на хората да грешат, започнах да намирам оправдание за техните постъпки и вместо да съдя, си взимам поуки”, споделя сега Злати.

Тя разказва, че престоят ѝ в Биг Брадър навремето я е накарал да разбере, че е пораснала.

“Тогава открих в себе си много промени, с които преди съм се борила. Тогава разбрах, че мога да замълча и да преброя до десет, което за мен винаги е било недопустимо и отличителна черта на характера ми.”

“Важно е моите родители и близки да се гордеят с мен. Това е движещата сила да се променям към добро,” допълва красавицата, която в последните години се е посветила основно на собствената си модна марка Bless by Zlatka Raykova.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !