Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Грахич се пусна гола, била лошо момиче

отпечатай новината

28.03.2018 16:10 | Видян 3749 пъти

Грахич се пусна гола, била лошо момиче

Измършавялата Цветелина Грахич, която доскоро бе част от семейството на "Шоуто на Слави", пусна пикантен кадър в социалната мрежа, на който е свалила дрехите си.

Певицата, с плашещо слаб вид, показа снимка, на която лицето й не се вижда, но пък пъчи едрите си силиконови бомби. Все пак босненката е закрила зърната си с ръка, явно за да не сее разврат и сред най-малките си фенове. Кадърът е за лека нощ по думите й, а хаштаговете, които е използвала, за да опише себе си са "лошо момиче", "обичам татуировките", "парола", "страст", "мамка му" и "руса коса".

На тази снимка на Цветелина Грахич ще ви шокира - кокалите й стърчат, изглежда плашещо Фотосът започна моментално да събира харесвания, но някои от коментарите бяха доста остри към изпълнителката: "Преувеличаваш!

Разбрахме, че имаш татуси. Малко срам нямате ли, бе хора?! И деца ви гледат все пак", разгневи се разочарован фен. Въпреки негативните коментари обаче, повечето меломани се притесняват за здравето й. Певицата буквално е измършавяла, станала е кожа и кости, но видно не се притеснява от това.

Източник: БЛИЦ


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !