Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Мелания Тръмп се умори от лъжите

отпечатай новината

29.03.2018 14:46 | Видян 3076 пъти

Мелания Тръмп се умори от лъжите

Ще има ли развод в Белия дом?

Този въпрос е по-актуален отвсякога, след като само в рамките на последния месец две жени признаха, че са имали афери с Доналд Тръмп, малко след като Мелания е родила син на съпруга си.

Първата е бившият модел на Playboy Карън Макдугъл, която разкри в интервю за CNN, че през 2006 г. е имала 10-месечна връзка с бизнесмена. Двамата започват да се срещат само три месеца след като Мелания е родила Барън.

Втората е порно актрисата Сторми Даниелс, която също е имала афера с Доналд през 2006 г. 11 дни преди изборите през 2016 г., екипът на Тръмп й плаща 130 000 долара, за да си мълчи за отношенията им. Даниелс обаче избира другия път и разкрива всичко в интервю в предаването “60 минути”, излъчено само преди дни.

Всичко това изглежда е напът да прелее чашата на Мелания Тръмп, която е по-нещастна отвсякога. Стефани Гришам, говорител на Първата дама, заявява пред сп. US Magazine, че в момента г-жа Тръмп “се фокусира върху ролята си на майка и се радва на пролетната ваканция със сина си, докато се занимава с бъдещи проекти”. Източници, близки до Мелания обаче разкриват пред списанието, че тя е ужасена, че всички погледи са насочени към връзката й и не й е никак лесно.

Друг близък до семейство Тръмп твърди, че емоционалното състояние на бившия модел е дори по-лошо. “Тя е много, много нещастна от живота, който води. Ако можеше, щеше да избяга от Доналд и да живее със сина си.”

Въпросът за развод между двойката вълнува не само таблоидите зад Океана. Самият президент реши да се пошегува с това на официална вечеря по-рано този месец, вмъквайки следното изказване в речта си: “Толкова много хора си тръгнаха от Белия дом,” каза той, визирайки масовото напускане на хора от администрацията му. “Сега въпросът, който всички си задават, е кой ще бъде следващият: Стийв Милър (политически съветник, бел. ред.) или Мелания?”

източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !