Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Дует Ритон с благотворителен концерт

отпечатай новината

03.04.2018 16:15 | Видян 2095 пъти

Дует Ритон с благотворителен концерт

Концертът на Ритон в Пловдив ще премине с благотворителна нотка. Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне на дуета Музика и любов, а изявата им в Античния театър е на 29май.

Част от приходите от концерта, Ритон ще дари за изграждането и подпомагането на Младежка зона за активно гражданство - инициатива на Община Пловдив. В пет поредни години Дирекция Спорт и младежки дейности, съвместно с неправителствени и младежки организации, организира Седмицата на благотворителността - инициатива, чиято цел е набиране на средства за подпомагането на различни общественозначими каузи.

Центърът Младежка зона ще предлага обучение на младежи като активно гражданство, доброволчество, ще бъде място за срещи на формални и неформални младежки лидери за развиване на филантропски дейности в полза на различни социално уязвими групи.

Това ще бъде второто благотворително събитие в рамките на седмица, на което Ритон ще участва. Седмица по-рано дуетът ще пее безвъзмездно и на големия концерт в Арена Армеец - Ние обичаме България в подкрепа на Панорама Плевенска епопея 1877 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !