Вергов се връща в Откраднат живот

Юлиан Вергов, който се превърна в шефа-мечта за родните...

Джино заби огнена блондинка от София...

Джино има нова изгора и тя е огнената блондинка Михаела...

Този Стани богат не става

отпечатай новината

03.04.2018 16:57 | Видян 2201 пъти | Коментари 2

Този Стани богат не става

Стани богат на БНТ върви като на забавен каданс. Водещият Мишо Билалов е стресиран и с очилата не постига друго, освен бегло да напомня руския си колега от същото предаване Дебров. И той обаче, също като Джаро, е втори в кожата и е далеч от пионера - Максим Галкин, което се отразява и на рейтингите. Не са като преди.

Апропо, предаванията май стартираха горе-долу по едно и също време в нашите държави. Ако не гледахме към Русия, а на Запад, щяхме да забележим, че други държавни телевизии - италианската РАИ 1 например, създадоха свои формати на "интелектуално шоу", много по-динамични от нещо като 20-годишния вече дъртак Стани богат.

В тях се конкурират различни участници, играят помежду си, освен с водещия, въпросите не са като за детска градина с фалшиво чуство за хумор, каквито са питанията и над първата сигурна сума по БНТ 1.

На финалния етап пък вече италианското шоу става наистина интелектуално, понеже победителят трябва да намери логика между произволно нахвърляни думи, да създаде история и да посочи излишната. И така всяка делнична вечер.
 
Един съвет към доктора и политолога, които по ирония на съдбата управляват БНТ за финал. Ако бяхте журналисти, вече щяхте да сте разбрали:
 
ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ПРАВИ С ГЛЕДАНЕ, КАКТО ТЕКСТ - С ЧЕТЕНЕ.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
02
Mario 15.04.2018 21:20ч.

Хаха, "Герника" била "Гълъбът на мира", това ли му е великолепието - показва елементарна липса на познания. Умният човек не говори за неща, които не знае

01
Ани 11.04.2018 15:15ч.

Билалов си се справя великолепно. Стига тия сравнения с Ники Кънчев. Билалов е класи над него.Води предаването с лекота, ненатрапчиво е екранното му присъствие. Отличава се със стил, интелект. Имайте предвид, че не съм гледала нито една серия от "Под прикритие". Успех му пожелавам!