Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Божинов нащрака дупето на Биляна Дол

отпечатай новината

10.04.2018 17:31 | Видян 2651 пъти

Божинов нащрака дупето на Биляна Дол

Валери Божинов засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол

Нападателят на хърватския Риека влезе в ново амплоа – еротичен фотограф. За място на снимките футболистът избра спалнята им. На кадрите 42-годишната сръбкиня изглежда повече от впечатляващо за възрастта си и не крие почти нищо от тялото си.

Биляна показва перфектно дупе и сочен бюст, който едва не изскача от сутиена. Брюнетката обожава да демонстрира сексапил и редовно радва феновете си с разголени изображения в нета.

Дол и Божинов са заедно от 2 години и по всичко личи, че са щастливи, пише седмичник. Сръбкинята  се грижи изключително добре за Валери и дори се изявява като негов мениджър при търсенето на нови отбори.

Тя не е с него заради парите, тъй като произлиза от богато семейство и е свикнала да живее в лукс. Освен това Биби получава и солидна издръжка от бившия си мъж – германският футболен треньор Томас Дол. Като тегли чертата, дори е по-богата от Божинов.

Макар че недоброжелателите не им дава много време да се задържат заедно, те показаха, че са създадени един за друг. Поне на този етап така изглежда. Двамата обичат да споделят свободното си време един с друг и често кръстосват пътищата, организирайки си екскурзии до различни точки в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !