Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Plamen De La Bona представя Прости ми

отпечатай новината

13.04.2018 11:16 | Видян 897 пъти

Plamen De La Bona представя Прости ми

Прости ми e с послание Любов, тема  на която са подчинени и текстът на песента, и сценарият на клипа: https://www.youtube.com/watch?v=k7m62CNu1Hw. В драматичното видео, Plamen De La Bona / Пламен Бонев/ си партнира с Радост Тодорова.

Моделът пристигна от Израел,  специално за снимките на видеото. Радост Тодорова - Мис Вселена 2015 за България е  чаровното, българско момиче, на което светът се възхити за приятелското и спортсменско отношение към победителката от Филипините след гафа на конкурса, българското момиче, превърнало се в сензация във Филипините.

И не само. Родена и израснала във Враца, Радост Тодорова, като професионален модел, с кауза, популяризира българските традиции обичаи и носии в света. Режисьор на стилното и емоционално видео е Ники Скерлев.

Музиката и текстът са на Plamen De La Bona / Пламен Бонев, аранжимент - Александър Славчев. Прости ми е първият сингъл  на български език, който изпълнителят представя.

С интерес, бяха приети проектите, в различни музикални стилове и видеореализациите на How Lucky I am, Falling From Grace, Las Vegas, реализирани с чуждестранни автори и в чужбина. Пламен Бонев с артистичен псевдоним Plamen de La Bona, работи в България до 2000 година.

2000 г. Пламен заминава за Лондон, където продължава музикалната си кариера, музикално и артистично образование. Става част от клубната сцена на мегаполиса, издава сингли, албуми, участва в музикални шоута, като изпълнител и водещ на театралните партита на мюзикълите на лондонския WEST END.

Снима се в във филми, тв сериали и реклами. 2017 г. Plamen De La Bona участва и стига до четвъртфинала в The Voice Of Finland, с ментор Michael Monroe, Hanoi Rocks. С изпълнението на Bamboleo / Gipsy Kings, българинът изправи на крака публика и жури. Участието му в The Voice Of Finland е отразено във финландските медии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !