Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Джена за сестра си: Прави ми черни магии

отпечатай новината

16.04.2018 10:16 | Видян 3421 пъти

Джена за сестра си: Прави ми черни магии

Джена е в тежък конфликт със сестра си.

Фолк звездата от 4 години не говори с по-малката от нея Борислава и напълно я е изолирала от живота си. Родственицата дори не е била канена на сватбата й с Атанас Стоев-Малкия Канар, и никога не е виждала племенника си, потресени са в чалга гилдията.

„Двете имат много особени отношения. Скараха се жестоко преди години, когато Джена си науми, че Борислава е преспала с тогавашното й гадже Джино Бианкалана. Впоследствие си простиха, но внезапно Джена реши, че сестра й иска да спи и с настоящия й мъж. Навсякъде разказва, че Борислава й завижда и й прави черни магии. От години не си говорят и жестоко се кълнат”, разказват в гилдията.

Колежки на певицата са потресени от факта, че тя напълно е зачеркнала и родителите от живота си, след като от години не говори със сестра си. Джена се сопнала на възрастните хора, че заели страната на Борислава, а не на нея. Певицата не покани майка си и баща си на рождения ден на първородното им внуче. Преди седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. На всички клипове и снимки, които чалга дивата публикува в социалните мрежи, присъстват единствено свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на малкия Наско.

Майката на Джена приела много тежко този факт. Всеки път когато се обадела на звездата си щерка, тя нямала време да говори и набързо приключвала телефонния разговор. За сметка на това Джена приела родителите на съпруга си – музикантите от орк. „Канарите” Атанас Стоев и Надя Стоева. Дори се обръщала към тях с „мамо“ и „татко“. Биологичните си родители обаче не почитала, предават от Уикенд.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !