Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки се занемари

отпечатай новината

24.04.2018 11:49 | Видян 2869 пъти

Асен Блатечки се занемари

Асен Блатечки пусна коремче и конкурира самият Любо Нейков по тегло. Папараци успяха да щракнат актьора, докато бърза за театър „Сълза и смях”, а снимките са притеснителни.

Видимо звездата на родното кино и театър е качил няколко килограма в последно време. На същото мнение са и зрителите на постановката „Когато котката я няма”, в която бившия секссимвол играе.

Заклети негови почитатели обаче са категорични, че новата му визия не е толкова трагична и всъщност той изглежда като всеки голям българин, който обича да си похапва.

„По-хубав и мъжествен е от всякога!”, бранят го те в социалните мрежи.

В артсредите се шушука, че Асен се е поуспокоил около семейните си драми и затова е пуснал коремче. Доскоро той се опитваше да намери общ език с Диляна Попова и най-накрая двамата се помириха в името на сина си Борил.

Блатечки трайно се е установил и живее с първата си жена—Катерина Горанова. Двамата имат пораснала дъщеря, която носи името на майка си и за нейна радост, отново са семейство.

Завистниците вече подмятат, че е невъзможно актьорът да създаде нормално семейство, но тези, които го познават твърдят, че с годините е улегнал и не му се занимава повече с чужди жени.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !