Том Харди получи Ордена на...

Том Харди бе удостоен с Ордена на Британската империя....

Глория с два коледни концерта

Примата на родния фолк ще зарадва феновете си с два...

Сузанита стана поетеса

отпечатай новината

30.04.2018 17:30 | Видян 1197 пъти

Сузанита стана поетеса

Сузанита стана поетеса! Щерката на Орхан Мурад обяви, че пише текстове за песни срещу 500 лева.

"Жанрът може да е чалга, RnB, рап или балада. Работя с капаро. Темата е абсолютно ваш избор и в период на една седмица вие ще получите текста. Цената е 500 лева, а капарото 100 лева“, споделя пред Телеграф певицата.

Абсолютен абсурд е, че блондинката предлага услуги непосилни за самата нея. Текстът на първия ѝ проект Луцифер и Буда я изстреля на върха на славата, но мнението на мнозинството е, че визията ѝ е изиграла основна роля.

Самата Сузанита обяви в ефир, че не обича да чете каквато и да е литература. От друга страна последователите ѝ смятат, че за 15 години не е преживяла кой знае какво, както и, че ако баладичните текстове са обвързани с личните ѝ драми в любовта, предстоящото ще е пълен провал.

Интересно е, че Сузанита предлага готов текст след 5 дни от датата на поръчката. Това е напълно невъзможно, имайки предвид, че част от жанровете ще я затруднят. БГ рап парчетата се характеризират с доста повече куплети все пак Сузанита ще трябва да придаде и смисъл на изреченията, а не да се нахвърля на първото, което ѝ дойде наум, прекалена е и обявената сума.

Без съмнение провал грози ученичката, която може би е закъсала с парите и търси начин да си увеличи джобните.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !