Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Kакво крият под полите си знаменитостите

отпечатай новината

12.05.2018 09:10 | Видян 4366 пъти

Kакво крият под полите си знаменитостите

Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Кейти Пери – те са само няколко от звездите, които използват най-новият холивудски трик и излизат на официални събития или купони със скрити под бляскавите тоалети стягащи... гащи.

Не винаги, обаче, успяват да ги скрият и понякога те си личат толкова, че разсмиват феновете си. Ким Кардашиян се появи на официално събитие, свързано с неин проект за модата. За да се покаже като истинска фатална жена и да привлече вниманието, тя бе избрала прилепнала, неоново жълта рокля на Версаче. Дотук нищо нередно.

Проблемът си пролича в момента, в който Ким седна, роклята се приотвори и разкри, че отдолу звездата е обула стягащи гащи, дотолкова тесни, че са се врязали в тялото й. Явно Ким няма доверие на формите си и иска да изглежда по-добре и явно не само тя. Същата грешка допусна и Дженифър Лопес, която трябваше да участва в телевизионно предаване.

Миг на внимание и тя показа на света, че без стягащите гащи тялото й съвсем нямаше да е такова, каквото е. Ким и Дженифър Лопес не са единствените. Кейти Пери дори свали знаменитите стягащи гащи и то в ефир. Изобретателката на гащите – Сара Блейкли дори разкри, че не се срамува и ги носи също.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !