Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елена Петрова крие нов мъж

отпечатай новината

23.05.2018 17:45 | Видян 3160 пъти

Елена Петрова крие нов мъж

Елена Петрова крие нов мъж, е най-актуалната мълва в арт средите напоследък, пише Галерия. Красивата и талантлива актриса го срещнала, докато катерила скали из Родопите. Екстремният спорт е най-новата страст на темпераментната брюнетка. Елена обаче няма никакво намерение да разкрива публично кой е избраникът, върнал блясъка в очите ѝ.

През последните няколко години актрисата Елена Петрова се опари в различни сантиментални романи, от които излезе наранена и изпълнена със съмнения.

С гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, баща на близнаците ѝ, се запознават, когато тя връчва наградите на събитие с негово участие. Днес поддържат дружески отношения, но обичта и приятелството между тях са твърде далечни спомени.

Фотилас, чиято фамилна хроника датира от 150 години в политическия и бизнес елит на съседите, 9 месеца се трудил усърдно, за да привлече вниманието на българското момиче, което помни оскъдица от дете – наема хеликоптери за емоционални воаяжи, организира разточителни уикенди в Санторини, купува скъпи подаръци, дори смъква 30 килограма, за да бъде достоен. След всички тези подвизи Петрова записва най-после „любов“ срещу името му в телефона си.

След като близнаците ѝ поотраснаха Елена беше спрягана като двойка с оператор от Би Ти Ви, но всъщност преодоля фатални чувства към Мартин Макариев, актуалния съпруг на Луиза Григорова. В онзи момент става дума за любовен четириъгълник, защото режисьорът на смайващо слабия филм Вила Роза върти три жени на пръста си – вече бившата съпруга, Елена и Луиза.

Сред малкото свидетели на драмата се разписва Калин Врачански. Той е от близките приятели на Петрова, но докато снимат Стъклен дом ги подозират в нежни отношения и извън снимачната площадка.

Още незавършила гимназия Елена попада в кастинга за филма Граница. И макар че по това време Мариян Вълев – Куката е луд по Белослава, и досега в съсловието се говори, че пред и зад камерите се е заформил любовен триъгълник едва 16-годишната тогава Петрова, Чочо Попйорданов и Куката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !