Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Eagles Palace, където Плевнелиев казва ДА, а Калас просто си е почивала

отпечатай новината

28.05.2018 17:47 | Видян 4861 пъти

Eagles Palace, където Плевнелиев казва ДА, а Калас просто си е почивала

Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента Плевнелиев – мястото, където той се запознава миналото лято със звездата на Нова телевизия Деси Банова, а това вече ще го посрещнат като семейство. Вероятно купонът е в единия от двата най-луксозни хотела на градчето Eagles Palace – Двореца на орлите, където навремето се е подслонявала самата Мария Калас, както и милиардерската фамилия Сваровски. Днес той има един от най-високите рейтинги на Халкидики, в чието начало се намира.

През Урануполи намина за Гергьовден и премиерът Борисов и беше гост на Eagles Palace, както ни разказа маркетинг директора Роберто Рафаел. От градчето тръгват корабите и лодките до Света Гора. Те карат хора и стоки към монашеската република, а оттам превозват нещата, които произвеждат нейните жители с расо.

Какви? Прекрасен мед, включително от кестени, невероятен чай – планинският е като нашия мурсалски, от върбинка или по европейски – вербена, от какво ли още не, зехтин, балсамов оцет, включително от нар, който е по-плътен от класическия и по-ароматен, разбира се, и вино.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !