Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деси Банова излезе в майчинство

отпечатай новината

07.06.2018 17:30 | Видян 1998 пъти

Деси Банова излезе в майчинство

Тв водещата Деси Банова се сбогува със зрителите на рубриката си за успешни българи, която се излъчва по Нова тв. Екипът на предаването Здравей България, част от който е и бившата синоптичка, излиза в традиционния си летен отпуск. Очаква се наесен Банова да не се завърне на малкия екран покрай майчинството си, като тогава ще се появи и първият й общ наследник с Росен Плевнелиев.

Въпреки това Деси дава заявка, че ще се завърне отново на работа веднага щом се почувства готова.

„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност, наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене“, разкрива Банова.

Първите месеци от бременността си Деси изкарала почти на легло, тъй като постоянно ѝ прилошавало. Това провокирало дъщеричката ѝ Йоана да изяви желание да я отмени в домашните задължения. Детето няма търпение да бута количката на братчето си, но отказва да се включи в смяната на памперси. Бъдещите родители вече са избрали име на бебето, но отказват да издадат какво е то.

За връзката си чаровната блондинка и Плевнелиев признаха миналия ноември. Тогава те обясниха, че искрата помежду им е пламнала близо половин година по-рано. Скоро двамата планират и да се разходят до олтара.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !