Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Принц Чарлз към Меган: Здравенячка!

отпечатай новината

21.06.2018 10:58 | Видян 1984 пъти

Принц Чарлз към Меган: Здравенячка!

С право може да се каже, че Меган Маркъл е доста издръжлива. Начинът, по който посреща цялото медийно внимание, още след като връзката й с принц Хари стана публична, е доста смел.

А принц Чарлз е забелязал издръжливостта на Маркъл. До такава степен, че е създал прякор за нея въз основа на това качество.

Принцът на Уелс наричал новата си снаха "волфрам" - твърд и рядък метал - като свидетелство за това, че тя е "силна и непоколебима", според британските медии.  Той често я наричал "здравенячка"

Принц Чарлз се възхищава на Меган за силата й и за подкрепата, която оказва на Хари, казва източник в публикацията.

Прякорът със сигурност е странен, но пък и наистина, наистина мил.

Медиите на Острова твърдят, че Маркъл е помогнала на принц Хари да се откаже от тютюнопушенето и да живее по по-здравословен начин, така че прозвището й със сигурност е оправдано.

За страничните наблюдатели изглежда, че Маркъл и принц Чарлз имат доста близки отношения. След като бащата на Маркъл не можа да присъства на кралската сватба, принц Чарлс беше този, който отведе булката до младоженеца в църквата и заяви, че е "трогнат" от тази чест.

За Маркъл също се твърди, че е помогнала на принца на Уелс да заздрави връзката със сина си.

Принц Чарлз също така сипел похвали за Маркъл: "Тя е толкова интелигентна и толкова хубава. И прави Хари щастлив. Така че няма как да не я харесваме", смята той.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !