Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лора Караджова: Вече мога да обикалям баровете вечер

отпечатай новината

25.06.2018 17:29 | Видян 2833 пъти

Лора Караджова: Вече мога да обикалям баровете вечер

От близо година певицата Лора Караджова е разделена с бащата на дъщеря си Алиса - Валентин Славов. 4-годишното момиченце в момента живее с татко си в родния му град Варна, а с майка си се среща няколко пъти в месеца.

„Прецених, че е по-добре за нея през лятото да бъде край морето. Аз имам много работа през този сезон, ходя по участия и нямам физическата възможност да се грижа за нея”, обяснява изпълнителката.

Лора сама признава, че баща ѝ Данчо Караджов доста често поема грижите за хлапето, а през останалото време то е с Валентин във Варна, където даже е записано на детска градина, пише Уикенд.  

„Сега имам повече време за себе си. Ходя на фитнес, за да поддържам добра форма, а вечер, ако не работя, обикалям баровете с приятелки”, разказва певицата, която пак се е върнала към старата си страст – алкохолните запои.

Тя открай време се слави като щура купонджийка, но покрай майчинството за кратко се откъсна от вредните навици и неприличните забавления.

След раздялата със Славов изпълнителката отново го ударила на живот и се втурнала в търсене на нов мъж, издават запознати. „Пожелавам си най-сетне да срещна истинската любов! Вярвам, че и на мен ще ми се случи”, сподели неотдавна блондинката, която претърпя много разочарования в личния си живот, но още не се е отказала да намери пътя към щастието си.

Лора и Валентин изкараха заедно близо 4 години, но нямаха сключен брак – той така и не се осмели да ѝ поднесе годежен пръстен. Плод на любовта им е малката Алиса, която в момента живее с баща си в морската столица, където е родена преди 4 години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !