Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кичка Бодурова заряза дъщеря си заради секс афера

отпечатай новината

30.06.2018 09:04 | Видян 3711 пъти

Кичка Бодурова заряза дъщеря си заради секс афера

Кичка Бодурова има грехове към дъщеря си.

Първо е скрила от нея смъртта на гледачката ѝ Яна, лъгайки я, че дамата е заминала в чужбина, а после я оставила в ръцете на бащата на Кристи, с който певицата имала болезнена връзка.

Кичка оставя девойката при баща ѝ в САЩ точно по Коледа заради зимно турне в България. И когато нещата уж се подреждат, Бодурова пощурява по предстоящия си втори съпруг Гари – започва постоянно да си търси поводи за „командировки“ в Сан Диего, където живее българинът. За един от нейните концерти там отказва на първия си съпруг Крис да доведе дъщеря им на шоуто, пише Галерия.

Певицата просто иска да изживее нова и голяма любов, а сексът с Гари е неземен, както е разказвала. В този момент обаче Крис получава инфаркт. След като се пооправя, Кичка го информира, че е категорична в решението си – изчаква Кристи да завърши учебната година в Лас Вегас и двете се местят при Гари в Сан Диего.

При всяко прибиране на звездата в България за гастроли, малката се връща при баща си във Вегас. И естествено, никога не е в пълен възторг. Може би заради всичко това, когато става на 16 г., Кристи съобщава на майка си и баща си, че се чувства достатъчно зряла, за да дава приоритет на собствените си желания и решения.

И иска да работи, за да бъде финансово самостоятелна. Отново рискована стъпка – става модел на татуисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !