Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

ДА! Ром от 8 карибски острова и най-доброто Дайкири в Cohiba Atmosphere

отпечатай новината

10.07.2018 17:51 | Видян 1402 пъти

ДА! Ром от 8 карибски острова и най-доброто Дайкири в Cohiba Atmosphere

Cohiba Atmosphere е един от двата клуба в София – в смисъл на места, където се членува и човек има достъп до тях по определени правила. В летните дни обаче градината на уникалния бар работи и за простосмъртни.

Които дори не са длъжни да пушат пури – специалитета на заведението, както се разбира по наименованието му с този прочут бранд. По различно време на деня можете да вземете много неща с пури и без пури, макар че пурите, общо взето, вървят с всякакви питиета.

Дали е селективно кафе сутрин или фамозен коктейл следобед, привечер и в късните часове на деня, изборът е ваш. При втората опция горещо препоръчваме уникалния за София ром, направен от тръстика от 8 различни карибски острова.

Или фантастичното Хемингуей Дайкири – не е по-лошо от предлаганото в родния за този прочут коктейл Бар Флоридита в центъра на Хавана, където сме го опитвали. Правят го с ром Варадеро, по името на световноизвестния курорт, което е оригинално на фона на добре познатия Хавана Клуб и любимия ни Сантиаго де Куба.

Чудесно им се поучава. Специално внимание отделяме и на обслужването, което е хайклас – професионално, компетентно, ненатрапчиво и интелигентно – дозирано според стандартите на ексклузивното място.

Клубове като софийския на ул. Сан Стефано срещу БНТ, със същия премерен и леко ретро дизайн в американски стил, с отличното обслужване и грижливо избраните неща, които се предлагат, има и в най-посещаваните градове на света. Браво на българските домакини от Калиман Карибе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !