Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съсед наводнил новия апартамент на Галин

отпечатай новината

11.07.2018 17:29 | Видян 1201 пъти | Гласували 1

Съсед наводнил новия апартамент на Галин

Фолкпевецът Галин се оплака, че съсед му наводнил апартамента, който си купи неотдавна в София.

„Много добре се чувствам в новото жилище, въпреки че един съсед реши да прави ремонт и ми наводни кухнята. Това е неприятно, но той ще си поеме разходите, за да оправи нещата. Иначе се чувствам добре. И в личен план също. Аз като цяло съм човек, който иска и още, и още. Като че ли съм малко ненаситен.

Все искам нови изживявания. Младо момче съм и няма нищо по-нормално от това да имам отношения. Не казвам дали съм във връзка, или не, защото виждам колеги, които правят личния си живот достояние на медиите и после не им вървят нещата. Това, което мога да кажа, е, че съм изключително щастлив в личен план“, разкрива Галин пред Love style.

Преди време певецът беше потвърдил информацията, че баща му е имал любовна авантюра със сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Явно това е останало в миналото, защото сега родителите му са в прекрасни отношения.

„Тази история е забравена. Майка ми и баща ми са щастливи заедно. Дори сега са на гости при сестра ми в Германия. Ходят и на почивки по света. Старая се да им осигуря възможност да попътуват до различни страни“, споделя още Галин.

Той не крие, че има леки естетични корекции по себе си. Изправял си е носна преграда на носа преди две години, за да може да диша по-добре.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !