Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Антония Петрова: Бившите на Ивайло са в основата на злобните слухове

отпечатай новината

11.07.2018 16:28 | Видян 3136 пъти

Антония Петрова: Бившите на Ивайло са в основата на злобните слухове

Седмици след като се омъжи за втори път, Антония Петрова даде интервю за втория си мъж, защо се е решила на брак, иска ли деца и какви са отношенията с бившите ѝ.

Носителката на титлата Мис България твърди, че и двамата с новия ѝ съпруг Ивайло Батинков имат много зложелатели. Антония е убедена, че нейните бивши, както и бившите на Батинков, са в основата на злонамерените слухове по адрес на връзката им.

“И двамата сме много търсени и харесвани, колкото и нескромно да звучи. Доста хора се разстроиха от сватбата ни,” отсича Антония. “Когато той покани свои приятели от детството, всички казаха, че докато не го видят с халка, няма да повярват, че се е оженил. И го питаха как се е дал за един месец, като 39 години никоя не го е вързала, а е имало куп желаещи. Злобата и клюките си обяснявам именно с тези бивши връзки.” – клъвна Антония кандидатките да заведат бизнесмена до олтара.

Тя и бившият ѝ съпруг Александър Бередин не поддържат никакви отношения, тъй като по думите ѝ на него му било трудно да приеме настоящата ситуация.

Петрова адресира и слуховете, че Батинков всъщност не бил в добро финансово състояние и че сватбата им струвала едва 5000 лв.

“Ако пък са толкова важни цифрите, мога да кажа, че само прическата и гримът ми струваха около 5000. Сватбата беше 3 дни в Гърция, поехме разходите за всички гости. Не знам как ги измислиха тези 5000 лева” – в своя типичен стил изтъква миската.

Антония разкрива и че е консервативна по отношение на семейството. Не би родила дете без брак. Тя споделя пред Уикенд, че и двамата с Ивайло искат да имат общи деца и това е една от причините в момента да се подготвят да напуснат апартамента си и да се нанесат в къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !