Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ivan от Х Фактор: Музикалните формати са учител

отпечатай новината

16.07.2018 10:17 | Видян 1868 пъти

Ivan от Х Фактор: Музикалните формати са учител

Музикалния изпълнител Иван от риалити формата Х Фактор пусна нов музикален проект, с който изненада феновете. Парчето вече е в ефир, а той отговори на няколко въпроса в първото си интервю за Slava.bg. Тук може да гледате дебютния сингъл на младия талант: https://www.vbox7.com/play:5617b18716


Иване, колко трудно е за един млад изпълнител да реализира самостоятелен проект в България?
Аз мисля, че трябва човек да се труди за всяко едно нещо, което иска да постигне. Изисква огромна отдаденост, финансови средства и наистина много труд. Но най-важно, според мен, е колко наистина го искаш. Няма невъзможни неща!

Как дойде вдъхновението за първия сингъл? Беше ли твърдо убеден от самото начало, че това е твоят стил?
При мен вдъхновение за музика има още от ранните детски години. А самата идея се породи още от X Factor. Бях решен, че тази година аз ще реализирам първия си проект, не знаех как, но бях убеден! А колкото до стилът, самият аз като човек съм "дандания" и исках нещо такова - весело и бързо.

Разкажи ни повече за екипа, който стои зад този проект.
Главната роля за музикалната част е на Dexter - няма такъв музикант! Текстът на песента е на Мойсей, а женските вокали в песента са на Симона Загорова. Процесът на правене на песента, беше много бърз и приятен, всеки един от тях е музикант на високо ниво и беше толкова лесно и хубаво да се работи с тях! Екипът замесен за клипа е малко по-голям. Режисьори и сценаристи са Николай-Емил Шопов и Борис Стефанов, а оператор - отново Шопов. Хореографията беше подготвена от Росица Терзийска (No Name Dance Agency), а с мен танцуваха едни от най-добрите, според мен, танцьори в България - Калин Калинов и Марио Михайлов. В последствие включихме още две танцьорки, които са уникални - Петя Христова и Александра Таскова! Другите две главни роли бяха изпълнени от Благомир Мастагарков и Невена Кръстева - страшно красиви модели! А за хубавите снимки, които имаме се погрижи Георги Малев, който лично за мен е най-добрият фотограф в България!

Какви са отзивите от феновете?
Песента се прие много добре! Наистина надмина очакванията ми! Получих много поздравления и от фенове и от колеги, което ме прави много щастлив!

С какво си тръгна от сцената на X Factor? Може ли да се каже, че музикалните формати дават нови умения на младите артисти?
Музикалните формати са учител! Учат един млад артист на най-важното - характер! Тръгнах си от сцената на X Factor с много приятели и с огромната чест да работя с този прекрасен екип.. а и мисля - с научен урок.

От кои изпълнители в световен план черпиш идеи и вдъхновение?
Ами, аз съм човек с много променливи настроения, на този етап съм на вълна "Jason Derulo", но сред любимите ми изпълнители са и The Weeknd, Whitney Houston, Alicia Keys, Justin Bieber и тн.

Разкажи ни любопитна случка от снимките на „Мойта схема“
Имаше много такива и за щастие нямаше никакви гафове по време на снимки. Много се забавихме и вместо 12 часа снимки, както беше предвидено, бяха много повече, отиде почти цяло денонощие. Обстановката беше приятелска, голяма част от приятелите ми присъстваха на снимките и бяхме наистина много хора в студиата! Един от най-хубавите ми дни!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !