Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Марго Роби докладва за секс тормоз в телевизия

отпечатай новината

02.08.2018 16:11 | Видян 1383 пъти

Марго Роби докладва за секс тормоз в телевизия

Марго Роби е поредната актриса, която ще се включи в новата холивудска вълна – филми, вдъхновени от наболелия скандал в средите за половата равнопоставеност и сексуалния тормоз.

Звездата, която по-рано тази година получи номинация за „Оскар“ за превъплъщението си в „Аз, Тоня“, ще влезе в нюзруума на Fox News, като според източници на The Hollywood Reporter актрисата ще скочи в позицията на асистент-продуцент.

Сюжетът на новата лента, която все още няма работно заглавие, ще се фокусира върху силата на жените-репортери в медията, които се противопоставят на прекия си началник – небезизвестния Роджър Айлес. Преди две години той влезе с гръм и трясък в медийното пространство, след като уволни журналистката Гретчен Карлсон, след като - по нейните думи – тя му отказала секс. Репортерката ще е сред ключовите персонажи и във филма, който ще бъде режисиран от Джей Роуч. Зад микрофона в нейната роля пък ще видим Никол Кидман. В продукцията ще участва още и Чарлийз Терон.

Припомняме, че Айлес бе принуден да се оттегли от поста си през 2016 г., след като редица жени се оплакаха от системен сексуален тормоз. Той почина година по-късно след усложнение на болестта хемофилия. Все още не е ясно кой ще облече костюма му на големия екран.

Междувременно Брад Пит също ще разказва за сексуален тормоз в киносалоните. Пред април тази година той придоби правата да направи филм по разкритията на New York Times около скандалния продуцент Харви Уайнстийн.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !