Филмът Зелена граница на Агнешка...

Филмът на Агнешка Холанд - Зелена граница, със...

Ергенът отпрати три дами от имението

Певицата Киара Маджарова, графичният дизайнер Мария...

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще участват в скандален филм за Fox news

отпечатай новината

05.08.2018 09:00 | Видян 1898 пъти

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще участват в скандален филм за Fox news

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов филм за бившите легенди на Никол Кидман и Чарлийз Терон ще участват в скандален филм за Fox news Гретхен Карлсън и Мегън Кели - първите, говорили за сексуален тормоз в ефир, още преди началото на движението #MeToo.

Кидман ще играе Карлсън, бившата Мис Америка, учила в Станфорд и Оксфорд и известна личност във Fox news, която обвини покойния медиен магнат Роджър Ейлс в сексуален тормоз.

Върайъти съобщи, че Терон ще изиграе Кели, която бе изстреляна в светлините на прожекторите заради сблъсъка с Доналд Тръмп по време на кампанията му за президентските избори през 2016 г., допълни БГНЕС.

Изгряващата австралийска звезда Марго Роби е също в преговори, за да се присъедини към актьорския състав, написа Холивуд рипортер. Продуцентите заявиха, че филмът за жените на Фокс Нюз е понастоящем без заглавие.

Ейлс, който съоснова Fox news и помогна за преоформяне на консервативната американска политика, бе принуден да подаде оставка през юли 2016 г. заради обвинения в сексуален тормоз от Карлсън и последвал съдебен птоцес.

Той отрече всички твърдения и умря по-малко от година по-късно, през май 2017 г. Под ръководството на Ейлс, Фокс се превърна в най-гледания новинарски канал в САЩ - изява за ключови консервативни политически коментатори.

Той също така беше основен съветник на редица републикански президенти - от Ричард Никсън до Роналд Рейгън и беше близо до Тръмп. Карлсън заяви, че е била уволнена, отказвайки на набезите му.

Делото отвори портите за порой от обвинения на жени, включително Кели, които го обвиниха, че ги е опипвал или им е отправял нежелани намеци.

Източник: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !