Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Треньорът на Серена призна: Давах указания

отпечатай новината

10.09.2018 10:31 | Видян 1712 пъти

Треньорът на Серена призна: Давах указания

Серена Уилямс ще бъде глобена със $17 000 заради шокиращия си изблик на финала на US Open. Треньорът й Патрик Муратоглу приза коучинг по време на мача, но посочи, че Серена дори не го е погледнала, затова не смята, че тя дори го е чула и именно това е причината да се загуби контрол.

Уилямс избухна след наказанието във втория сет и нарече съдията "крадец". Муратоглу заяви също, че  Саша Бажин, треньорът на шампиона на Наоми Осака, също говорил на японката по време на мача.

Патрик Муратоглу призна, че е треньор на Серена Уилямс по време на финала на US Open, но вярва, че не го е виждала - затова тя стана толкова разгневена от арбитъра.

"Аз съм честен, да давах указания", каза Муратоглу след мача. "Тя дори не ме погледна, затова едва ли е мислила, че съм аз".

Американката бе на 2 сета от това да изравни рекорда на Маргарет Корт за най-много титли от Големия шлем, но се срина психически на финала срещу Наоми Осака. В началото на втората част получи официално предупреждение от съдията за помощ от треньора си, бе наказана с точка заради чупене на ракета и с цял гейм поради обиди към съдията.

В крайна сметка шесткратната шампионка отстъпи на 20-годишната японка с 2-6 4-6.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !