Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Хитлер и Ленин ще се борят на изборите в Перу

отпечатай новината

24.09.2018 19:18 | Видян 1179 пъти

Хитлер и Ленин ще се борят на изборите в Перу

Кандидати на име Хитлер и Ленин са изправени един срещу друг на кметските избори в малък град в Перу. Хитлер Алба Санчес, който преди е бил кмет на Юнгар от 2011 до 2014 г., е кандидат на партията Ние сме Перу. 

Споделяйки същото име като нацисткия лидер Адолф Хитлер, той се кандидатира под мотото "Аз съм добрият Хитлер!" Но, за да стане отново кмет на града, той ще трябва да победи кандидата, наречен Ленин Владимир Родригес Валверде. 

Хитлер твърди, че баща му не е познавал нацисткия лидер и просто му е дал това име, защото звучи "чуждо". Той е смятал да промени името си на няколко пъти, но в крайна сметка решил да уважи избора на баща си. "Щях да се почувствам зле", сподели Хитлер.

 Кандидатът посочи, че не знае нищо за своя опонент Ленин и предложи, че е избран от политическите му врагове просто, за да има интрига. 

Перуанският Хитлер твърди, че не споделя идеите на нацисткия диктатор, въпреки че признава афинитета си към германската култура и заявява, че обича да цитира Гьоте във Facebook страницата си.

Остава да се види дали Хитлер ще победи над Ленин в горещо оспорваната политическа битка на 7 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !