Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Уникален апарат възвръща "Усещането за жена"

отпечатай новината

10.10.2018 16:28 | Видян 596 пъти

Уникален апарат възвръща

Усещане за жена е темата на специален уебинар, на който едни от най-уважаваните специалисти по акушеро-гинекология, венерология и дерматология в България ще отговорят на въпроса "Интимната естетика е приоритетна необходимост или тема "табу"?

На 12 октомври (петък) от 13:00 ч. на специално организиран уебинар актрисата Ернестина Шинова ще зададе въпроса "Интимната естетика е приоритетна необходимост или тема "табу"? на едни от едни от най-уважаваните специалисти по акушеро-гинекология, венерология и дерматология в България и Европа. Събитието ще се излъчва на живо на Facebook страницата на Медицински център Фемина с участието на акушер-гинеколозите проф. Марко Гамбачиани и доц.

Румен Димитров, началник на Клиника по обща и урогинекология в СБАЛАГ Майчин дом и управител на МЦ Фемина; и д-р Росица Денчева, дългогодишен специалист в областта на дерматологията и венерологията.

Специалистите ще разяснят в детайли принципа на работа на иновативния лазерен апарат Fotona SP Dynamics и ще отговорят на всички въпроси, изпратени като лично съобщение на страницата на МЦ Фемина във Facebook или зададени на живо по време на уебинара с въпроси в коментар.

Fotona е лазерна апаратура от ново поколение, която предлага неинвазивно безболезнено и бързо лечение на едни от най-често срещаните гинекологични проблеми при жената, които освен здравни, могат да нанесат и емоционални проблеми на съвременната дама.

Терапиите, които иновативният апарат Fotona SP Dynamis предлага, лекуват проблеми като вагинална атрофия, синдром на вагинална релаксация, стрес-инконтиненция, генитален пролапс, диспареуния (болезнен полов акт). Лазерът позволява извършването и на други естетични манипулации като отстраняване на кондиломи, пигментации и други.

Неинвазивният метод предоставя възможност за отстраняване и лечение на редица интимни проблеми без разрези и болка, в повечето случаи дори без анестезия. Според световно признатия специалист по урогинекология и член на управителния съвет на Интернационалната урогинекологична асоциация в Европа, проф. д-р Адолф Луканович, ако неинвазивните лечения се популяризират и се предоставят като опция, повече пациенти биха потърсили помощ от лекар без страх от операция.

"През последните няколко години време дамите придобиват все повече увереност да говорят за интимните си проблеми и доказват, че когато става въпрос за здраве няма място за притеснение и компромиси. Жените вече могат да потърсят професионална медицинска помощ, без да изпитват притеснения от болезнено лечение или тежка операция.", коментира доц. Румен Димитров, д.м., управител на Медицински център Фемина – първата клиника в България, която разполага с иновативния лазерен апарат Fotona SP Dynamis.

Уникалните терапии, които предлага Fotona SP Dynamis, са специално разработени за лечение на най-често срещаните гинекологични проблеми при жената. Апаратът действа на фототермален принцип, който е безболезнен и високо ефективен, а терапиите са неинвазивни.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !