Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илиев и Блатечки снимат филм на аванта

отпечатай новината

23.10.2018 13:05 | Видян 1617 пъти

Илиев и Блатечки снимат филм на аванта

Ники Илиев и Асен Блатечки са най-новият кино тандем у нас. Режисьорът и лошото момче на българското кино, са се навили да играят абсолютно безплатно в лентата „Шах, мистериозният град”.

Двамата са се съгласили да се снимат напълно безплатно, за да помогнат на студенти от НБУ. Блатечки влиза в ролята на собственик на казино, а Ники Илиев е бодигардът, който ще го пази от враговете, пише „България днес”.

„Много пъти съм се снимал безвъзмездно. Знам как се правят филми в България. Когато целият бюджет е няколко хиляди лева, как да поискаш пари”, признава Блатечки.

Снимките започнали в началото на октомври, а филмът ще излезе през 2019 година. За снимките Ники Илиев дойде директно от Манхатън, тъй като бе в Ню Йорк, за да вземе приза режисура на филма „Нокаут, или всичко, което тя написа”.

„Наградата в Ню Йорк, където всичко започна и ни беше най-трудно! Както всичко около този филм... но си заслужаваше всяко усилие. Благодаря ви за подкрепата”, сподели радостта си Илиев.

По-рано лентата получи призове за най-добра актриса и най-добър филм на международния фестивал в Кастели Романи, Италия. Там Илиев се засече с бившата си съпруга Саня Борисова, която също бе отличена.   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !