Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Филип Морис Интернешънъл представи IQOS 3

отпечатай новината

24.10.2018 10:19 | Видян 2175 пъти

Филип Морис Интернешънъл представи IQOS 3

Верни на своята кауза и амбиция за осигуряване на по-добър избор на пушачите по целия свят, световният лидер в бездимните иновации и научни изследвания - Филип Морис Интернешънъл Инк. (ФМИ) (NYSE: PM)- представи днес следващото поколение IQOS.

Новите версии IQOS 3иIQOS 3 MULTIса с подобрен дизайн и функционалност. Разработени са на базата на обратната връзка и мненията, получени от потребителите до сега, като същевременно запазват уникалността, сетивните характеристики и ритуала при употребата, в основата на които стоят надеждни научни доказателства.

Целта на новите версии е да бъдат насърчени пушачите да се преориентират към бездимните алтернативи, което ще донесе ползи за тяхното собствено и за общественото здраве, а в крайна сметка и за цялото общество.

Новите версии бяха представени днес в Токио, Япония – мястото, което се смята за родина на IQOS и откъдето IQOS тръгна по света, за да се превърне в емблематичната марка в категорията на нагреваемите продукти. Почти 6 милиона пълнолетни пушачи вече се отказаха от пушенето на цигари и повече от половината от тях са в Япония.

„Нашата мечта бе да създадем по-добра алтернатива за пушачите и IQOSпревърна тази мечта в реалност; IQOS представлява революция за онези 1.1 милиарда души, които пушат“ – каза Андре Каланцопулос, Главен изпълнителен директор на ФМИ.

„IQOS 3 иIQOS 3 MULTIпредлагат съществени нововъведения и подобрения, с което се превръщат в още един убедителен аргумент за мъжете и жените, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на бездимни алтернативи. Потребителите наIQOSзнаят, че преминаването на този продукт носи много промени в техния живот – ние им благодарим и благодарим на Япония за лидерската роля в този процес на положителна промяна.“ – добави Андре Каланцопулос на официалното представяне в Токио.

В основата на всяка разработка във ФМИ стоят многобройни и надеждни научни изследвания. Програмата на ФМИ за научна оценка се базира на дългогодишните и признати практики на фармацевтичната индустрия и съответства на насоките на Агенцията по храни и лекарства на САЩ (АХЛ).

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !