Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ричи унижи Русата Златка

отпечатай новината

02.11.2018 16:24 | Видян 5201 пъти

Ричи унижи Русата Златка

Ричард Величков, познат като Мистър София 2018 и участник от последния сезон на риалити формата „ВИП Брадър“, унижи Златка Райкова, пускайки фото с нея.

През септември месец фитнес инструкторът се е щракнал с блондинката някъде на плаж. Всъщност той я хвали, че тя винаги изглежда добре, но не е осъзнал колко много ще я злепостави. Благодарение на публикувания кадър с нея в Инстаграм, разбираме как тя се гаври с лицето си – с фон дьо тен, руж, червило и молив за устни събира тен…

Очевидно русокоската се срамува от лицето си и дори под слънчевите лъчи избягва да ходи не с дишащи пори, и предпочита да е със запушени и замърсени, но пък в приличен вид.

Както неколкократно сме споменавали, когато осмиваме звезди на плаж с грим, е супер нездравословно и нечистоплътно за кожата върху нея да има тонове грим по принцип, но най-вече - когато се препича на слънце.

Това говори за някакъв комплекс, който Златка има. Стараейки се да изглежда винаги перфектно, в повечето случаи предизвиква комичен ефект, отколкото желаният.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !