40 млн.лв. за фирма от чумата, хората...

Обичаме те и винаги ще бъдеме до тебе Благодарим ти за...

Робърт Де Ниро: Талантът е в...

На 17-ти август великият Робърт Де Ниро стана на 76...

Ще предлагат "девствени" секс роботи в бордей в Калифорния

отпечатай новината

05.11.2018 12:59 | Видян 407 пъти

Ще предлагат

Секс роботите поемат най-старата професия в света, като в Калифорния отваря единственият в света бордей, който предлага на клиентите си възможността да отнемат "девствеността" на куклата за $ 10 000. След това тя ще продължи да "работи" в публичния дом, но с по-ниска цена, предаде RT.

Докато публичните домове със секс кукли се появяват в Европа от 2017 г., американците изостават в тенденцията. Затова собственикът на Eve's Robot Dreams смята, че търсенето ще бъде голямо.

Бордеят в Западен Холивуд, Калифорния, ще отвори врати следващата година.

"Всеки иска да бъде първият човек, който спи с тези роботи, защото това наистина е исторически акт", твърди Юникол Юникон.

Гостите могат да "опознаят" роботите, преди да бъдат с тях чрез приложение.

"Мъжете винаги искат да бъдат начело на новите технологии и това е най-интимният начин да направят това", каза Юникон и добави, че очаква много посещения и от двойки, които искат да направят тройка с робот. Гостите могат да направят също оргия с няколко робота.

"Бордеят ще разполага с мъжки и женски роботи, тъй като той ще бъде насочен, както към хетеро и хомо сексуалните хора, така и към транссексуалните", обясни собственикът.

Проституцията е незаконна в 49 от 50-те американски щата, но съдилищата все още не са решили дали тези закони важат за роботите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !