Мария Илиева купи палат на сина си за...

Поп певицата Мария Илиева отсега е подсигурила сина си,...

Алиша Кийс ще води наградите Грами

„Толкова се вълнувам да ви съобщя, че ще бъда...

Дидо от D2 ще се бори за мястото си във Фермата

отпечатай новината

09.11.2018 12:23 | Видян 387 пъти

Дидо от D2 ще се бори за мястото си във Фермата

34-годишният вокалист на група D2 и един от популярните участници във Фермата: Съединение Деян Каменов – Дидо ще се бори за оставане в шоуто в неделя вечер по bTV. Той ще премери сили за първи път на арената за дуели с джентълмена на стопанството и негов близък приятел – Александър Масларов.

До третия мъжки дуел в шоуто се стигна, след изненадващото за всички решение на фермера на седмицата – Христина, която предпочете да изпрати на елиминационна битка именно интровертния и изключително тих Александър, вместо другия ратай – лесовъдката Милена, с която все още имат неизяснени противоречия.

Въпреки че със завръщането си във Фермата темпераментната Христина обяви, че иска да покаже по-спокойната страна на характера си, с избора си на дуелист тя отново успя си спечели негодуванията на всички участници.

Решението й да изпрати на арената един от двамата участници, които я подкрепиха в първия й дуел срещу бесарабската българка Лилия, беше определено от съфермерите й като предателство, популизъм и театър. Самият Александър не успя да скрие разочарованието си от това.

„Аз подкрепях Хриси, а днес се чувствах предаден от нея. Очаквах да бъда на дуел, но ми е обидно, че именно тя ме изпраща на арената“, коментира Александър, който ден по-късно сам предпочете да премери сили с един от най-близките си хора в шоуто – Дидо от D2.

Мотивите на Сашо обаче изцяло съвпаднаха с прагматичния му характер и педантичен маниер на общуване. 38-годшишият инженер избра Дидо за свой съперник на арената по ръст, тегло и етика и с уговорката, че двамата ще покажат една джентълменска битка.

Дидо прие предизвикателството без изненада и коментира, че Сашо има ясна преценка за силните и слабите му страни. „Не се притеснявам от дуела, просто ми е тъпо, че ще съм срещу Сашо“, призна музикантът.

Изборът на съперници за неделния дуел и обичайните фермерски задължение в стопанството бяха разнообразени от ритуала – сватба, който обаче съвпадна със седмицата на разменените роли. Така в ролята на булката и кумата влязоха мъже, а в тези на младоженеца и кума – жени.

Двамата съграждани от Пазарджик – Георги и Александра бяха символично бракосъчетани – той като булка, а тя – като младоженец. Нетрадиционната сватба предизвика дискусия за правото на хората с различни сексуална ориентация да създават семейство и да отглеждат деца.

По-консервативни в коментарите се оказаха мъжете, докато жените  в лицето на Ваня и Христина защитиха правото на всички да бъдат уважавани и приети, независимо от различията си.

В петък вечер от 21.00 ч. по bTV фермерите ще изпратят Александър и Дидо в къщичките на дуелистите, докато славеят на стопанството Лилия ще получи правото да избере Гласът на фермата на специално подготвена караоке вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !